(Wix-Logo) Create a site!
100s of templates
No coding needed
Start now >>

 

 

www.minttugallela.wix.com/minttug

+358 46 5730561

Facebook: Minttu Gee

minttugee4@gmail.com

 

31.12.2014

Haluan toivottaa kaikille onnellista ja rauhaisaa Uutta vuotta 2015! <3

Tämä vuosi on ollu erittäin raskas mutta on tässä ollut paljon myös hyvääkin, kun positiivisesti ajattelee! :)

Suuri Kiitos kuluneesta vuodesta;

kaikille uusille kuin vanhoille faneilleni, jotka ovat muistaneet ilahduttaa pienilläkin sanoilla,  niinäkin päivinä kun on ollut vaikeaa, yhteistyöstä Antishop(Suomen suurin seksuaali terveyskauppa, linkki heidän kotisivuilleen löytyy sponsored by linkistä:),

kaikille kuvaajille jotka ovat olleet yhteistyössä kanssani,

Ja tietysti vanhemmilleni, pikku-siskolleni ja Ystävilleni jotka ovat tukeneet ja jaksaneet ymmärtää vaikeimpinakin aikoina! 

<3:llä

Minttug

 

 

 

 

© 2012 by EXOTIC DANCER. No animals were harmed in the making of this site.

29.12.2014

Heipparallaa pitkästä aikaa....

Pitkän tauon jälkeen lomien ja tissileikkauksien jälkeen palailen pikku hiljaa keikkailemaan. Ensi vuonna painotan lähinnä keikkailuni baari, messu ja yksityistilaisuuksiin. 

Privatea olisi tarkoitus tehdä jonkin verran mutta ei läheskään niin paljoa kuin aiempina vuosina. SM-sessioita teen niin paljon kuin kysyntää riittää!

Privaatti paikoissa minua voi tulla katsomaan jyväskylässä, helsingissä ja ehkä vaasassa tai seinäjoella.

Tissileikkaus meni hyvin Suuri Kiitos Finn-est ja kirurgi Jyri Kullanmaa. Kuvia sivuille tulee myöskin.

Kuvausprojekteja on ollut viime aikoina yllättävän paljon mikä onkin hyvä juttu.. :)

Facebookissa olen nyt saanut rangaistusta ei en pääse sinne lisäilee tai kommentoimaan yhtikäs mitään!!

Pikkukoirastani on kasvanut jo melkein aikuinen (painoa sillä on hurjat 4-5kg!:) Ja ikäähän sille helmikuussa tulee jo 2 vuotta!!

Haluisin vielä lopuksi kiittää kaikkia ihania faneja jotka hiljaiselonikin aikana ovat minua muistaneet positiivisilla kommenteillaan s-postein tai facebookissa!!

Toivotan kaikille Parempaa Uutta vuotta 2015! <3

 

 

 

27.02.2013
Vihdoin ja viimein kotona:) Täytyy myöntää että vanha sana lasku reissussa rähjäntyy pitää paikkansa, kyllä tänne omaan kotiin on aina yhtä mukava tulla!
Uusia duuniprojekteja on tässä useampikin rauta tällä hetkellä tulessa, eli kaikille faneilleni voin sen verran paljastaa että jotakin uutta tulee edessä olemaan mutta niistä sitten myöhemmin lisää :)
Vihdoinkin alkaa nää kotisivutkin näyttää vähän enemmän valmiilta kuin nää aiemmin oli.. Tosin melkoisessa vaiheessa vieläkin, mutta parempaan suuntaan!!
Suuret kiitokset haluan sanoa kaikille faneilleni (vanhoille sekä uusille) että suur kiitos jotka olitte jyväskylän Pub Katseessa mun ja Angelikan keikalla! Kaikilta tuli hyvää palautetta ja ne on aina positiivista ja jaksaa tsemppaamaan seuravilla keikoilla mahd. parempiinkin suorituksiin!
Viime viikon kuvaukset oli aivan mahtavat kiitokset JBM! Vaikkei se viimeinen tunti niin kovin kiva tuolla pakkasessa kesävaatteissa ollutkaan kiipeillä puussa, jossa vielä yksi oksa katkesikin niin että huomasin äkkiä olevani lumihangessa :)
Ihanan aurinkoista talven jatkoa kaikille <3 
-MinttuG
Heissan ! 
1.4.2013
Pääsiäinen alkaa olemaan paremmalla puolella ja huominen olis viel messukeskuksessa duunia. On ollut kyllä todella mukava ja antoisa kokemus olla mukana radalla.comin toiminnassa! Toivotttavasti näitä keikkoja tulee lisää.. :)
Ja helsingin sexhibitionitkin lähestyy ja alkaa pieniä perhosia tulla jo pikkuhiljaa vatsaan :) Toivotaan että ne menee hyvin ja nyt mulle on tässä tullut muutama mielenkiintoinen projekti tiedossa.
Eli kaikin puolin hyvällä fiiliksellä mennään eteenpäin ja toivotan kaikille lukijoille oikein mukavaa kevättä ja muistakaa kattoo keikkakalenteria kevään mittaan, toivottavasti törmäillään keikoilla! <3
<3;llä; MinttuG
24.4.2013
Koiranpennun kasvattamista ja messujen odottelua. Nyt sitten olen ihanan pienen Nipsu hauvavauvan mamma:) Ja messut lähenee, vaikeuksien kautta sain onneksi luotettavan tanssiparin lesboshow`hun ja sitten puuhalavalta mut löytää sitten ihan oma sooloshow. Toivottavasti menee nyt molemmat show`t vaan nappiin ilman ihmeimpiä kommelluksia.
Tässä olisi kuulumiset näin lyhyesti! Ja Vielä loppuun haluan Kiittää kaikkia faneja jotka ovat jaksaneet kannustaa ja zempata mua!
Tässä kesän aikana jotakin uutta luvassa mutta siitä enemmän seuraavassa kirjoittelussa
Ihanaa ja lämmintä kevättä/kesää kaikille <3
-MG
(Wix Logo)
This site was created using
Create your own for FREE >>