(Wix-Logo) Create a site!
100s of templates
No coding needed
Start now >>
27.02.2013
Vihdoin ja viimein kotona:) Täytyy myöntää että vanha sana lasku reissussa rähjäntyy pitää paikkansa, kyllä tänne omaan kotiin on aina yhtä mukava tulla!
Uusia duuniprojekteja on tässä useampikin rauta tällä hetkellä tulessa, eli kaikille faneilleni voin sen verran paljastaa että jotakin uutta tulee edessä olemaan mutta niistä sitten myöhemmin lisää :)
Vihdoinkin alkaa nää kotisivutkin näyttää vähän enemmän valmiilta kuin nää aiemmin oli.. Tosin melkoisessa vaiheessa vieläkin, mutta parempaan suuntaan!!
Suuret kiitokset haluan sanoa kaikille faneilleni (vanhoille sekä uusille) että suur kiitos jotka olitte jyväskylän Pub Katseessa mun ja Angelikan keikalla! Kaikilta tuli hyvää palautetta ja ne on aina positiivista ja jaksaa tsemppaamaan seuravilla keikoilla mahd. parempiinkin suorituksiin!
Viime viikon kuvaukset oli aivan mahtavat kiitokset JBM! Vaikkei se viimeinen tunti niin kovin kiva tuolla pakkasessa kesävaatteissa ollutkaan kiipeillä puussa, jossa vielä yksi oksa katkesikin niin että huomasin äkkiä olevani lumihangessa :)
Ihanan aurinkoista talven jatkoa kaikille <3 
-MinttuG
Heissan ! 
1.4.2013
Pääsiäinen alkaa olemaan paremmalla puolella ja huominen olis viel messukeskuksessa duunia. On ollut kyllä todella mukava ja antoisa kokemus olla mukana radalla.comin toiminnassa! Toivotttavasti näitä keikkoja tulee lisää.. :)
Ja helsingin sexhibitionitkin lähestyy ja alkaa pieniä perhosia tulla jo pikkuhiljaa vatsaan :) Toivotaan että ne menee hyvin ja nyt mulle on tässä tullut muutama mielenkiintoinen projekti tiedossa.
Eli kaikin puolin hyvällä fiiliksellä mennään eteenpäin ja toivotan kaikille lukijoille oikein mukavaa kevättä ja muistakaa kattoo keikkakalenteria kevään mittaan, toivottavasti törmäillään keikoilla! <3
<3;llä; MinttuG
24.4.2013
Koiranpennun kasvattamista ja messujen odottelua. Nyt sitten olen ihanan pienen Nipsu hauvavauvan mamma:) Ja messut lähenee, vaikeuksien kautta sain onneksi luotettavan tanssiparin lesboshow`hun ja sitten puuhalavalta mut löytää sitten ihan oma sooloshow. Toivottavasti menee nyt molemmat show`t vaan nappiin ilman ihmeimpiä kommelluksia.
Tässä olisi kuulumiset näin lyhyesti! Ja Vielä loppuun haluan Kiittää kaikkia faneja jotka ovat jaksaneet kannustaa ja zempata mua!
Tässä kesän aikana jotakin uutta luvassa mutta siitä enemmän seuraavassa kirjoittelussa
Ihanaa ja lämmintä kevättä/kesää kaikille <3
-MG
(Wix Logo)
This site was created using
Create your own for FREE >>